/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Dodon, despre acuzațiile aduse de Sandu: „Trebuie să citească mai atent raportul”

missing
25 februarie 2020, ora 18:35

După ce Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a venit astăzi cu critici în adresa actualului Guvern, președintele Igor Dodon răspunde acuzațiilor. Șeful statului este de părere că astfel, Maia Sandu s-ar pregăti de campania electorală.

„Eu cred că trebuie să citească mai atent raportul domnului Chicu. Eu înțeleg că colegii ei din parlament nu au vrut să-i permită prim-ministrului să vină cu raport pentru că se vedea clar diferența dintre un premier și altul. Eu cred că Guvernul actual este unul eficient, a făcut mai mult decât Guvernul precedent.

Fosta prim-ministră a declarat că Guvernul trebuie demis pentru că nu lucrează în interesul statului și a reiterat disponibilitatea de a discuta despre pretențiile pe care le are față de acest Executiv, în cadrul unor dezbateri publice, cu șeful statului.

„Doamna Sandu prea repede a intrat în campania prezidențială.

Fosta șefă a Cabinetului de Miniștri acuză Guvernul că unica preocupare a sa este realegerea lui Igor Dodon în funcția de președinte. Maia Sandu a catalogat Executivul Chicu drept un Guvern al scumpirilor, al reformelor mimate, a preluării schemelor corupte și a izolării internaționale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram