/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

„Moda” care l-a nemulțumit pe Chicu: „Întreprindeți acțiuni ca acest trend să fie redus la zero”

missing
26 februarie 2020, ora 17:24

Premierul se arată nemulțumit de faptul că în trafic sunt admise mașini cu geamuri fumurii. Ion Chicu spune că mijloacele de transport ar aparține unor oameni cu funcții importante, în special purtători de epoleți, care-și permit să încalce legea și i-a cerut ministrului de Interne să curmeze această „modă”.

„Tot mai multe geamuri fumurii văd în oraș. În special este vorba de reprezentanți ai organelor de forță, oameni cu epoleți înalți. Campanii de contracarare a acestei experiențe urâte au fost și mai înainte, dar văd că se revine. Eu vă rog, timp de două săptămâni,  întreprindeți acțiuni ca acest trend și modă a cuiva să fie redusă la zero”, a cerut Chicu la ședința de astăzi a Guvernului.

„Aveți dreptate la acest capitol. Am sesizat și noi că unii funcționari comit asemenea abateri. O să venim cu verificări față de acei polițiști care favorizează asemenea cazuri. Am înțeles sarcina”, i-a răspuns prim-ministrului Pavel Voicu, aflat la conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

Amintim că, în primăvara anului 2017, Poliția a desfășurat o operațiune amplă cu scopul de a depista conducătorii auto care circulă având geamuri fumurii la mașini. Sute de șoferi au fost amendați în cadrul operaţiunii „Umbriş” și obligați să dezlipească de pe geamuri foliile de protecție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram