/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Patru distincții Mundus Vini pentru vinurile Château Vartely

missing
26 februarie 2020, ora 15:33

Cea de a 26-a ediție a concursului internațional de vinuri MUNDUS VINI a adus marea bucurie de a premia patru dintre vinurile exclusive Château Vartely cu mult râvnitele distincții de Aur și Argint. Bucuria acestei aprecieri internaționale este și mai mare, fiindcă s-au ales cu premii vinuri noi care abia urmează a fi lansate: două exclusivități Taraboste Tribut și vinul recent lansat în gama Individo Ediție Limitată.

Cei peste 268 de degustatori calificați care au avut de degustat peste 7500 de vinuri din peste 54 de țări ale lumii au acordat:

  • Taraboste TRIBUT Cabernet Sauvignon 2016 – Aur;
  • Taraboste TRIBUT Saperavi 2017 – Argint;
  • Individo Rară Neagră Malbec Syrah 2017 – Aur;
  • Individo Blanc de Noir Rară Neagră 2019 – Argint.

Astfel, noutățile anului 2020 ce urmează să fie lansate – vinurile exclusive Taraboste Tribut – reprezintă un adevărat tribut exprimat la superlativ prin dăruire de sine și măiestrie superioară în vinificație. Urmărindu-ne, în curând, veți afla mai multe noutăți despre ele.

Individo Ediție Limitată – Blanc de Noir din Rară Neagră, lansat recent, este cel de al treilea star din gamă care pune în valoare un soi autohton Rară Neagră ce încă mai e o enigmă, un soi care se mai lasă descoperit, care încă mai are ceva de spus de la an la an. Vinul este un experiment al oenologului nostru, care și-a pus la încercare cunoștințele sale pentru a redescoperi un alt aspect, o altă față a Rarei Negre.

Și nu în ultimul rând, Individo Rară Neagră Malbec Syrah este un cupaj elegant și sofisticat ce cucerește mereu noi înălțimi și inimile consumatorilor. Cele trei soiuri se completează reciproc excelent, evidenţiindu-şi unul altuia calităţile gustative.

Vinăria Château Vartely este o vinărie modernă ce pune accent pe calitatea vinurilor sale care de la an la  an sunt apreciate la nivel internațional. În anul 2019, vinurile Château Vartely au obținut 54 de distincții de la concursuri prestigioase de vinuri.

www.vartely.md

P.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram