/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Ce vreme prognozează meteorologii în următoarele zile, după ninsoarea de azi din nordul țării

27 februarie 2020, ora 14:35

În următoarele zile vremea se va răci ușor pe timp de noapte. Temperaturile nocturne vor fi negative și vor ajunge până la -1… -3 grade Celsius. Precipitații sub formă de ninsoare nu sunt prognozate, însă, la noapte, în sudul țării s-ar putea să cadă lapoviță, arată datele Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

Lapoviță s-ar putea să cadă și sâmbătă, dar deja la nord și în centrul țării. La sud sâmbătă ar putea să plouă slab. Duminică precipitații nu se prevăd.

Mâine ziua temperaturile vor fi confortabile. La amiază se va încălzi până la +9… +11 grade Celsius. Sâmbătă temperaturile vor scădea cu circa un grad, astfel, la amiază vor fi maxim +8… +10 grade Celsius. Duminică se va încălzi ușor, iar temperaturile aerului vor crește până la +11…+13 grade.

Astăzi, la amiază, în mai multe localități din partea de nord a țării a nins abundent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram