/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ În ajunul sărbătorilor de primăvară, sute de oameni au vizitat BeautyExpo la Moldexpo

missing
27 februarie 2020, ora 22:59

Convinși că frumusețea va salva lumea, sute de femei, dar și bărbăți au participat la prima zi a expoziției BeautyExpo. Nu s-au uitat la prețuri, pentru că, spun vizitatorii, în curând vin sărbătorile de primăvară, iar cadourile oricum sunt deja pe lista de cumpărare. Astfel, oamenii au ieșit cu brațele pline de pungi și cutii.

Coadă mare a fost și la pavilionul cu aparate cosmetologice, unde au putut încerca gratuit proceduri. În salon, prețul acestora ajunge la 2000 de lei.

SORINA, COSMETOLOGĂ: „O mică dermaabraziune deasupra buzei superioare cu pulbere de diamant, astfel încât să exfoliem celulele moarte de pe suprafața pielii, dar de asemenea să deschidem porii foarte bine”.

Iar cele mai îndrăznețe femei s-au lăsat pe mâna meșterilor pentru a-și împrospăta lookur-ile. De exemplu, creând o coafură 3D.

SVETLANA, STILISTĂ: „Înainte bulca a fost simplă, iar acum o întindem în trei direcții. Undeva două ore și jumătate mi-au trebuit”.

Femeile au avut parte și de mai multe master-classuri, cum ar fi arta pictatului pe corp, lecție predată de artiști cu premii la campionate mondiale.

ALIONA SMEINEȚ, ARTISTĂ: „Sunt culorile viitoarei veri, este o păsare a fericirii”.

În timp ce la standurile cu produse autohtone cam bătea vântul, la cele unde articolele erau din țările orientale s-au format cozi lungi.

Unele femei au recunoscut că au lăsat la expoziție chiar și două salarii: „-Cât ați lăsat aici? -Vreo 6000 și caut un schimb valutar să mai schimb bani că nu-mi ajung”; „Perii cu ultrasunet, geluri, de toate. Aproape zece mii. 00:26-00:28 -Frumusețea merită banii? -Desigur”; „Este reducere și prețurile sunt bune. În jur de 4000 de lei”.

Expoziția va fi deschisă până duminică, 1 martie. La aceasta participă 147 de companii din domeniul frumuseții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram