/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Serviciul Fiscal de Stat anunță verificări la cluburile de noapte

missing
28 februarie 2020, ora 15:06

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) anunță verificări în cluburile de noapte din capitală. Vizitele vor avea lor în lunile februarie-martie 2020.

În acest sens, administratorii cluburilor de noapte sunt avertizați să respecte prevederile legislației în vigoare, să se conformeze și să presteze serviciile corect în conformitate cu legislația fiscală.

Și farmaciile s-au trezit ieri la ușă cu vizite fiscale, în legătura cu criza măștilor de protecție care sunt de negăsit ori se vând la prețuri majorate. Reprezentanții Serviciul Fiscal de Stat au anunțat că începând cu 2 martie, inspectorii fiscali vor efectua verificări inopinate la firmele farmaceutice pentru a nu admite încălcări ale prevederilor legale ce țin de prețurile la măști, mănuși medicale și dezinfectanții medicali.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram