/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Mamă și fiul, suspectați de omor. L-ar fi ucis pe concubinul femeii, iar mai apoi l-au îngropat în grădina casei

missing
28 februarie 2020, ora 17:07

O femei de 47 de ani și fiul ei de 25 de ani, locuitori ai raionului Râșcani, au fost reținuți ieri, 27 februarie. Cei doi sunt suspectați că ar fi omorât concubinul femeii, după care l-au îngropat în grădina casei pe care o închiriau.

Crima terifiantă a avut loc în luna ianuarie în comuna Drăsliceni, din raionul Criuleni. În urma unui conflict iscat între concubini, femeia împreună cu fiul său l-au lovit cu pumnii și picioarele, iar mai apoi i-au legat mâinile și picioarele.

A doua zi, pentru a ascunde cadavrul, cei doi au dus corpul neînsuflețit al bărbatului în beci pentru câteva zile. Ulterior, l-au îngropat în spatele casei.

În urma unor investigații ale polițiștilor, cei doi suspecți au fost reținuți. Audiați de poliție, aceștia și-au recunoscut vina. 

Mama și fiul au fost reținuți pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145 alin.(2) Cod Penal al RM ,,Omor intenționat”. Ei riscă închisoare de până la 20 de ani sau detenție pe viaţă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram