/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Usatîi afirmă că Filip s-ar fi întâlnit cu Plahotniuc în Miami: „În luna august are două ștampile, atunci când a mers la Plahotniuc în Miami”

missing
06 martie 2020, ora 07:13

Președintele Partidului Democrat Pavel Filip s-ar fi întâlnit cu fostul lider PDM Vladimir Plahotniuc în SUA, în vara anului trecut. Despre asta afirmă primarul de Bălți Renato Ustații, care potrivit lui Filip ar fi plecat în luna august în Miami.

„Îl provoc să iasă mâine în fața presei cu ambele pașapoarte pe care le are. Și eu vă asigur că Filip nu va face acest lucru. Dar știți de ce? Pentru că în luna august are două ștampile, atunci când a mers la Plahotniuc în Miami, în SUA”, a declarat Renato Usatîi.

Fostul premier zice că a vorbit ultima oară cu ex-șeful său de partid în ziua când acesta și-a anunțat demisia din funcția de deputat.

Contactat pentru o reacție, liderul PDM nu ne-a răspuns la telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram