/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

La această oră în Moldova sunt trei persoane suspecte de infecție cu noul tip de coronavirus. 5000 de persoane sunt monitorizate

missing
09 martie 2020, ora 09:01

Trei persoane sunt suspecte de infecție cu noul tip de coronavirus la această oră, anunță ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.Este vorba despre un adult și doi copii, reveniți recent din Italia, potrivit lui Nicolae Furtună, directorul Agenției de Sănătate Publică. 

Potrivit acesteia, persoanele suspecte că ar putea fi contractat virusul vor fi supuse testelor și vom fi anunțați pe parcursul zilei de azi despre rezultatele acestora.

Totodată, din spusele ministrei Sănătății, circa cinci mii de persoane sunt în prezent monitorizate.

Ieri, Ministerul Sănătății a anunțat că două persoane, un adult și un copil, care au fost supuse testului privind prezența virusului COVID-19, au rezultate negative.

Unica pacientă la care a fost confirmat virusul se află în prezent la Spitalul Republican din Chișinău. Aceasta este izolată într-o boxă specială, iar medicii spun că, deși starea ei de sănătate este gravă, aceasta înregistrează o dinamică pozitivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram