/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Deputatul care a câștigat mandatul în circumscripția Hâncești: „Experiența mea de medic va fi necesară în Parlament, pentru a lupta cu virusul”

missing
16 martie 2020, ora 11:15

Reprezentantul Partidului Socialiștilor, Ștefan Gațcan, care a ieșit ieri învingător la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești, a scris un mesaj de mulțumire pentru alegătorii care s-au prezentat ieri la urne și l-au votat.

Acesta îi asigură pe locuitorii din circumscripția nr.38 că va depune tot efortul în Parlament pentru a le face viața  mai bună.

„Suntem într-o situație foarte complicată în țară din cauza pandemiei globale cu coronavirus. Sunt sigur că experiența mea de medic va fi utilă și chiar necesară colegilor din Parlament, pentru a lupta împotriva răspândirii acestui virus. În final, dar nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc colegilor din PSRM, celor care au avut încredere în mine, dar și au muncit mult pentru ca să câștigăm. Este meritul nostru comun”, a scris Gațcan pe Facebook.

Candidatul socialiștilor a acumulat ieri 5 539 de voturi, fiind urmat de candidata PAS, Olesea Stamate, care a fost votată de 4 554 de alegători, potrivit datelor anunțate ieri-seară de Comisia Electorală Centrală.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram