/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

20 de pacienți diagnosticați cu COVID-19 în R. Moldova sunt în stare gravă

missing
25 martie 2020, ora 10:08

20 de pacienți diagnosticați cu COVID-19 în R. Moldova sunt în stare gravă, anunță ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu. Trei pacienți dintre aceștia se află la Spitalul Republican, iar 17 – la Spitalul „Toma Ciorbă”.

La Spitalul Clinic Municipal pentru Copii de Boli Contagioase sunt internați opt copii confirmați cu COVID-19. Alți 18 copii sunt suspectați de virusul COVID-19 și medicii așteaptă rezultatele testelor. La moment, la Spitalul de Boli Contagioase pentru copii sunt internați 9 copii și o mamă, cu suspecție la COVID, iar la Spitalul Emilian Coțaga sunt suspecți 9 copii și două mame.

În continuare sunt confirmate 125 de cazuri de coronavirus. Dintre acestea, 45 cazuri sunt de import, din Italia, Franța, Marea Britanie, Elveția, România, Ucraina, Federația Rusă și Cehia, iar local au fost infectate 80 de persoane.

Chișinău –32, Hâncești -18, Căușeni -5, Ștefan Vodă -4, Ialoveni -3, Anenii Noi- 3, Soroca -3, Sângerei -2, Șoldănești -2, Cantemir și Râșcani a câte un caz. Avem șase cazuri înregistrate în stânga Nistrului”, a anunțat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

În total, au fost investigate 1011 persoane. Numărul moldovenilor suspectați cu coronavirus este acum de 116.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram