/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Liderul „Pro Moldova” declară că nu va face bloc electoral cu cei din Partidul „Șor”

08 iulie 2020, ora 07:41

Liderul „Pro Moldova” Andrian Candu spune că nu va face bloc electoral cu reprezentații Partidul „Șor” la următoarele alegeri parlamentare. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4.

„Exclud acest lucru pentru că sunt complet diferite electorate, structura este complet diferită. Noi suntem de centru-dreapta, ei dacă nu greșesc sunt de centru stânga. Noi avem și altă viziune”, a spus Andrian Candu.

Anterior mai mulți politicieni din opoziție erau de părere că cele două formațiuni ar fi aliate, or atunci când Pro Moldova a făcut apeluri către opoziție pentru a coagula forțele împotriva Guvernului Chicu, anume cei din Partidul Șor au fost cei care primii au susținut aceste inițiative.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram