/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Nepoata președintelui Donald Trump: „Este complet incapabil să conducă această țară”. Mesaj pentru unchiul ei

missing
15 iulie 2020, ora 15:10

Preşedintele Donald Trump este „complet incapabil” să conducă Statele Unite, a declarat Mary Trump, nepoata lui, într-un interviu pentru ABC News. Cartea scrisă de Mary Trump, în care descrie familia și atmosfera în care a crescut președintele american, este deja un best seller, transmite Digi24.ro.

Întrebată ce i-ar spune președintelui dacă s-ar întâlni cu el în Biroul Oval, Mary Trump a răspuns: „Dă-ți demisia”.

Ea a mai spus că, după ce a fost „pervertit” de problemele familiale, Donald Trump a devenit un om „complet incapabil să conducă această țară și este periculos să fie lăsat la conducere”.

În prologul cărții, Mary Trump a scris „Sper ca această carte să pună capăt obiceiului de a vorbi despre strategiile și agenda lui Donald, ca și cum el s-ar ghida după niște principii organizaționale. Nu are așa ceva”.

Caracterul lui Donald Trump și comportamentul său scandalos „amenință sănătatea mondială, securitatea economică mondială și pacea socială” și au fost modelate de tatăl său care era un „sociopat bine integrat în societate”, se arată în cartea nepoatei președintelui american, plină de dezvăluiri explozive.

Familia lui Donald Trump a încercat să blocheze publicarea cărţii despre istoria familiei, scrisă de Mary L. Trump, însă judecătorii au permis vânzarea ei. Cartea este pe locul 1 la vânzări în această spătămână pe Amazon.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram