/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO. VIDEO/ Militarii care au participat la parada de la Moscova, decorați de Dodon

missing
16 iulie 2020, ora 13:22

Cei 75 de militari ai Armatei Naţionale care a participat la parada militară de la Moscova, prilejuită de aniversarea a 75-a a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei, au fost decorați de șeful statului. Fiecare militar a primit Diploma de Onoare a Președintelui.

„Prezența contingentului din Republica Moldova, format din 75 de militari, a reprezentat un omagiu adus conaționalilor noștri care și-au jertfit viața pentru Marea Victorie. Am adus mulțumiri militarilor companiei Gărzii de Onoare pentru faptul că au prezentat destoinic Republica Moldova alături de militarii din multe alte țări, au demonstrat o pregătire militară excelentă și au avut o prestație impecabilă”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram