/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Deputații PSRM, despre situația din Parlament: Alianța Haosului vrea să dea azi lovitura

missing
20 iulie 2020, ora 16:17

În aceste clipe, în Parlamentul R. Moldova se examinează moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. În timp ce premierul a prezentat raportul, deputații au scandat și l-au huiduit. Cu referire la situația creată, deputații PSRM susține că alianța haosului vrea să dea lovitura.

„Alianța Haosului vrea să dea azi lovitura. Șor și Plahotniuc de la distanță. Tauber, Candu și PAS din Parlament. Deja nu se mai rușinează să acționeze și să voteze împreună”, a scris Grigore Novac pe pagina sa de FB.

„Alianța HAOSULUI Sandu-Candu-Plaha-Șor a transformat Parlamentul în teren de apărare a Aeroportului Internațional Chișinău. Își apără cu dinții și cu pumnii miliardele furate de oligarhi”, a scris și Vasile Bolea pe o rețea de socializare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram