/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Deputații Partidului „Șor” ar putea să nu fie lăsați să intre azi în clădirea Parlamentului. „Sunt date așa indicații”

missing
20 iulie 2020, ora 13:42

Deputații Partidului Politic „Șor” ar putea să nu fie lăsați să intre azi în clădirea Parlamentului. Vladimir Cebotari de la „Pro Moldova” spune că ar exista astfel de indicații.

„Există informații din unele surse care afirmă că reprezentanții fracțiunii Șor în general nu vor fi admiși azi în clădirea Parlamentului. Sunt date așa indicații, pentru că probabil așa nu doresc cei care se află azi la guvernare”, spune Cebotari.

Potrivit deputatului, acest lucru ar fi o ilegalitate.

„Este absolut ilegal acest lucru, cum este ilegală și convocarea ședinței de astăzi și petrecerea acesteia”, a mai spus Vladimir Cebotari.

Amintim că ieri, deputații Vladimir Vitiuc și Igor Himici de la Partidul Politic „Șor” au fost diagnosticați cu Covid – 19. Ceilalți deputați din fracțiunea au anunțat azi că vor fi prezenți totuși la ședința Legislativului, acolo unde urmează să fie supusă votului moțiunea împotriva Guvernului Chicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram