/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Președintele s-a întâlnit cu ambasadorul F. Ruse, dar nu au discutat cazul jurnaliștilor TV8, agresați de pacificatorii ruși

missing
24 iulie 2020, ora 19:03

Președintele Igor Dodon s-a întâlnit astăzi, 24 iulie, cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova Oleg Vasnețov, dar nu au discutat cazul jurnaliștilor TV8, agresați de pacificatorii ruși la Molovata. 

„Eu regret de acest incident. Evident că lucrul acesta nu este admisibil. Mi-a scăpat lucrul acesta, pentru că am avut discuții astăzi cu ambasadorul Federației Ruse. Dacă nu este o provocare, cred că lucrul acesta este inadmisibil. O să încerc să discut și cu colegii de la Ambasada F. Ruse, să înțeleg ce s-a întâmplat. O să mă documentez și după o să-mi expun opinia încă o dată publică”, a spus Igor Dodon.

Subiectul jurnaliștilor TV8 agresați de militarii din trupele de pacificatori a ajuns pe agenda Comisiei Unificate de Control (CUC). La ședința de ieri, 23 iulie, a Comisiei, membrii CUC au condamnat acțiunile abuzive ale militarilor din Forțele Mixte de Pacificare asupra jurnaliștilot lângă localitatea Molovata Nouă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram