/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un pasaj subteran de la Botanica, care nu a mai fost reabilitat vreodată, intră de azi în reparații

missing
28 iulie 2020, ora 14:46

Pasajul subteran de la intersecția străzilor Dacia și Teilor din sectorul Botanica al capitalei intră de azi în reparații. Lucrările sunt efectuate cu sprijinul unor agenți economici.

„De la construcția acesteia, subterana nu a mai fost reparată vreodată. Anterior, s-au făcut doar lucrări de curățare și evacuare a gunoiului adunat”, spune primarul Ion Ceban.

Astfel, vor fi reabilitate scările, pereții și iluminatul, iar la intrările în pasaj vor  fi  construite acoperișuri.

În sectorul Botanica sunt cinci pasaje subterane. Majoritatea sunt într-o stare deplorabilă.

În prezent, au loc lucrări de reabilitare a pasajului subteran de sub Viaduct, dar și a subteranei de la intersecția străzilor Alecu Russo și Moscovei. Pe 1 august, va intra în reparații și trecerea subterană din apropierea Universității Pedagogice „Ion Creangă”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram