/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ 2 mln de euro „în alb” pentru imagini compromițătoare cu Dodon. Oferta unei agenții de PR din România pentru Usatîi

missing
28 iulie 2020, ora 12:52

Liderul Partidului Politic „Partidul Nostru” Renato Usatîi susține că în timpul unei vizite recente în România, reprezentanții unei agenții de PR de la București i-ar fi cerut două milioane de euro, „în alb”, în schimbul unor imagini compromițătoare al căror protagonist e președintele țării, Igor Dodon. Usatîi a mai spus că a văzut o parte din imagini, însă a refuzat să spună ce conțin acestea.

„Atunci când spuneau că Usatîi a fugit din țară, eu eram într-o vizită de lucru la Botoșani și m-am întâlnit cu reprezentanții unei agenții de PR. Eu niciodată nu am beneficiat de asemenea servicii pentru că știu că costă sume enorme de bani și i-am întrebat: ce vreți să îmi propuneți?”, a spus Renato Usatîi la „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Reprezentanții agenției i-ar fi propus interviuri pentru anumite instituții de presă, strategii de comunicare și materialul compromițător cu Igor Dodon.

„Au zis că avem un material compromițător cu foto, video, niște materiale audio. Și chiar mi-au arătat câteva”, a spus Usatîi, fără a menționa însă despre ce fel  de imagini ar fi fost vorba.

Primarul de la Bălți a mai subliniat că agenția i-ar fi propus o „înțelegere oficială” în schimbul acestor imagini. Usatîi ar fi refuzat, pentru că nu are acești bani, spune el.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram