/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Ceban îl amenință cu demisia pe pretorul de Botanica. I-a dat termen până duminică să înlăture o serie de ilegalități la „Valea Trandafirilor”

missing
31 iulie 2020, ora 13:12

Primarul municipiului Chișinău îl amenință cu demisia pe pretorul sectorului Botanica, Boris Prepeliță. Ion Ceban i-a dat termen până duminică să stopeze o serie de construcții începute ilegal în parcul „Valea Trandafirilor” și să înlăture gheretele care funcționează fără acte.

Decizia a fost luată după ce primarul a făcut azi o inspecție inopinată la „Valea Trandafirilor”.

„Ce am găsit – multiple gherete fără acte, începerea construcțiilor capitale, fundamente și unele servicii oferite, care sunt interzise în aceasta perioadă, mașinuțe pentru copii, trambuline”, a spus Ion Ceban.

Primarul capitalei a subliniat că în parc vor rămâne doar 11 gherete legale, restul vor fi evacuate.

„Așa nu mai merge, construcțiile capitale vor fi distruse. Termen limită este duminică. Luni, dacă nu e realizat pretorul va fi dat afară și toți cei care se fac vinovați. Gunoiul strâns la timp, iar cei care fac dezordine să fie amendați. Panourile cu amenzi să fie instalate în parcuri”, a mai menționat Ceban.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram