/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

„Nu sunt un laș”. Cum explică Lukașenko de ce a venit cu vestă antiglonț și armă în mână la reședința sa din Minsk

09 septembrie 2020, ora 18:50

Preşedintele Belarusului Aleksandr Lukaşenko a oferit un comentariu, după ce la sfârșitul lunii august a venit cu vestă antiglonț și armă în mână la reședința sa, Palatul Independenţei, scrie meduza.io. 

„Am fost un pic iritat. Au fost informații precum că copiii președintelui se află la Rostov, iar șeful statului a fugit și am demonstrat că sunt pe loc. Nu sunt un laș și nu am de gând să fug. Când protestatarii s-au îndreptat spre Palatul Independenței, am decis să văd ce se întâmplă acolo. Am urcat într-un elicopter, iar ticăloșii americani văd tot din spațiu și au transmis această informație protestatarilor”, a declarat Aleksandr Lukaşenko într-un interviu pentru presa rusă.

Menționăm că, reşedinţa este situată la circa doi kilometri de locul unde susţinătorii opoziţiei s-au mobilizat în masă la sfârșitul lunii august, menţinând presiunea la două săptămâni de la declanşarea unei mişcări de protest istorice.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram