/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Ședința de judecată privind numărul secțiilor de votare pentru alegătorii din regiunea transnistreană, amânată

missing
07 octombrie 2020, ora 16:01

Ședința de judecată privind rejudecarea cauzei inițiată de Andrei Năstase, care a atacat decizia CEC privind numărul secțiilor de votare pentru locuitorii din regiunea transnistreană, a fost amânată. 

Astfel, ședința de judecată va avea loc mâine, la ora 11:00, la Curtea de Apel.

Precizăm că Curtea Supremă de Justiție a admis recursul depus de către liderul Platformei DA, Andrei Năstase, și a anulat încheierea din 2 octombrie a Curții de Apel Chişinău, prin care s-a declarat inadmisibilă cererea lui Năstase împotriva Comisiei Electorale Centrale privind micșorarea numărului secțiilor de votare pentru locuitorii din regiunea transnistreană.

Pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie vor fi deschise 42 de secții de votare pentru locuitorii din regiunea transnistreană ce dețin acte de identitate ale Republicii Moldova și au drept de vot.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram