/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Paturile din spitalele municipiului Chișinău pentru pacienții COVID-19 rămân în continuare ocupate

16 noiembrie 2020, ora 09:27

Paturile din spitalele municipiului Chișinău pentru pacienții COVID-19 rămân în continuare ocupate. Informația a fost făcută în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei Chișinău.

În prezent, 875 de persoane sunt internate în spitalele din Chișinău cu virusul COVID-19,

„Am avut un număr mare de internări săptămâna trecută. La ziua de ieri, în spitale erau internați 875 de pacienți, dintre care 54 stare foarte gravă, adică intubați și 240 de pacienți în stare gravă. Toate paturile sunt ocupate, dar facem față, identificăm spații suplimentere. Mai avem rezerve cele 200 de paturi, care vor activate la prima necesitate”, a menționat șeful adjunct al Direcției Sănătate.

De asemenea, acesta a menționat că starea lucrurilor privind COVID-19 rămâne gravă. În Chișinău se menține „Codul roșu”.

De la începutul pandemiei, peste 89 de mii de cetățeni s-au îmbolnăvit de COVID-19. În Chișinău s-au înregistrat aproape 38 de mii de cazuri. 24 de mii se tratează la domiciliu, alți 33 de mii sunt monitorizați de 365 de medici de familie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram