/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Messi recunoaşte că a trecut printr-un moment mai puţin favorabil la FC Barcelona

21 decembrie 2020, ora 17:00

Argentinianul Leo Messi, căpitanul echipei FC Barcelona, a recunoscut că a trecut printr-un moment mai puţin favorabil la clubul catalan în această vară, când se gândea chiar să plece, dar adaugă că acum ”este bine” şi vrea să lupte alături de formaţie pentru atingerea obiectivelor clubului, scrie EFE, scrie agerpres.ro.

”Astăzi sunt bine, este adevărat că am avut o perioadă foarte proastă, din vară, din cauza modului în care s-a încheiat sezonul. Apoi au urmat toate celelalte şi este adevărat că şi eu am ‘rostogolit’ aceste probleme”, a spus Messi.

El a menţionat însă că este hotărât să lupte pentru obiectivele clubului stabilite în noul sezon, că este ”entuziast”, deşi gruparea catalană trece printr-un moment complicat.

Clubul FC Barcelona urmează să-şi aleagă noul preşedinte pe 24 ianuarie, iar principalii favoriţi în cursa pentru succesiunea lui Bartomeu, Juan Laporta şi Victor Font, au anunţat deja că vor face toate eforturile pentru a-l convinge pe Lionel Messi să rămână pe Camp Nou.

Lionel Messi a egalat sâmbătă recordul lui Pele, ajungând la 643 de goluri înscrise pentru o singură echipă.

În meciul de acasă cu Valencia, din care s-a încheiat prima repriză, Messi a marcat cu o lovitură de cap după o fază ce a urmat unui penalty executat tot de el şi apărat de portarul Jaume Domenech (45+4).

Pele, legenda fotbalului brazilian, are 643 de goluri în tricoul lui Santos între 1956 şi 1974.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram