/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Maia Sandu începe consultările cu fracțiunile parlamentare. Anunțul instituției prezidențiale

missing
24 decembrie 2020, ora 16:58

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va invita, începând cu ziua de luni, 28 decembrie, fracțiunile parlamentare la consultări. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al președinției.

Potrivit comunicatului, Sandu a avut astăzi o întâlnire cu Prim-ministrul în exercițiu, Ion Chicu, la care au fost discutate problemele cu care se confruntă țara. Președintele Maia Sandu a menționat că demisia Guvernului a fost un pas necesar pentru dizolvarea Parlamentului și declanșarea alegerilor parlamentare anticipate. Cetățenii își doresc un parlament reprezentativ care să rezolve problemele țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram