/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

45 de persoane aflate sub urmărire penală au fost reținute de Poliția Capitalei

missing
28 decembrie 2020, ora 10:49

Timp de o săptămână, în perioada 21 decembrie – 27 decembrie, Poliția Capitalei a reținut 45 de persoane aflate în urmărire penală, dintre care 33 au fost reținute pentru comiterea infacțiunilor diverse, iar alte 12 persoane sau fost reținute ca debitori de stat.

Ofițerii secției investigare infracțiuni și securitate publică din cadrul Inspectoratelor de Poliție din subordinea Direcției de Poliție a municipiu Chișinău, continuă măsurile speciale de investigație și urmărire penală privind reținerea persoanelor aflate în urmărire penală și care se eschivează de a se prezenta la organele de drept.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram