/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Incident pe Aeroportul din Chișinău. Un diplomat rus ar fi încercat să scoată din R. Moldova peste 60 mii de dolari

02 februarie 2021, ora 10:37

Un diplomat din cadrul Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova, împreună cu soția sa, ar fi încercat să scoată ilegal din R. Moldova peste 60 mii dolari SUA. Cazul a avut loc duminica, 31 ianuarie. Informația a fost confirmată pentru Tv8.md de către ofițera de presă a Serviciului Vamal, Olesea Pușcașu.

„Serviciul Vamal confirmă că cazul a avut loc la data de 31 ianuarie, la postul vamal Aeroport și că acest caz este examinat în continuare de către Serviciul Vamal. Conform convențiilor internaționale nu au voie să fie reținuți, dar din câte cunoaștem, ei nu au reușit la zbor”, a declarat pentru tv8.md Olesea Pușcașu.

Cazul este în continuare cercetat de oamenii legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram