/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ion Ceban nu și-a cerut scuze pentru amenințări. Ultimele mesaje transmise de Nata Albot și Andrei Bolocan

missing
16 februarie 2021, ora 21:46

Ion Ceban așa și nu și-a cerut scuze pentru amenințările pe care le-a făcut în adresa vloggherului Andrei Bolocan și acuzațiile de netransparență financiară în relațiile cu Primăria Chișinău pe care le-a adus fondatoarei asociației obștești „KLumea” Nata Albot.

În cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, Ion Ceban a spus că videoul realizat de către Andrei Bolocan despre vacanța edilului în Egipt nu este o investigație, întrucât el însuși a făcut imaginile publice. „Nu vreau în continuare să am vreun dialog cu aceste personaje. Eu port responsabilitatea deplină pentru cuvintele mele. Ofensarea familiei pentru mine este inadmisibilă”, a spus Ion Ceban.

Andrei Bolocan a declarat că: „îmi pare că nu trebuie de răbdat un om în asemenea funcție, astfel încât de la discuții de la o companie de reciclare s-a trecut la vorbe precum număratul dinților. Ion Ceban a căzut sub orice plintus”. Vlogherul s-a arătat nedumerit de ce edilul în continuare nu-și cere scuze.

Ulterior Nata Albot a venit cu un comentariu: „Ion Ceban este un maestru al manipulării. Urmăresc activitățile lui și aveam senzația că își face lucrul, dar după această situație a căzut așa de jos încât nu știu dacă poate să-și reabiliteze imaginea.”

La sfârșitul lunii ianuarie 2020 primarul Capitalei, Ion Ceban, l-a amenințat pe Andrei Bolocan că Nata Albot „îi va socoti toți dinții”. Totul a pornit de la faptul că vloggherul în unul din filmulețele sale a vorbit despre vacanța din Egipt a primarului.

După aceasta într-o postare pe rețelele sociale edilul s-a întrebat cum poate „Nata Albot să încaseze din bugetul municipal 60 de mii de lei pentru o așa numita promovare a „proiectului „Educație Online”.

Drept replică, Nata Albot a spus că „60 de mii de lei nu erau destinați pentru onorariul meu, așa cum susține Ion Ceban. Motivul pentru care spune această minciună este evident, să sustragă atenția publică de pe comportamentul său absolut inadecvat și amenințările de „socotire a dinților”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram