/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ La un pas de tragedie. Peretele unui balcon a căzut de la etajul 16 al unui bloc de locuit din Capitală

03 mai 2021, ora 20:48

Incident la un pas de tragedie, într-un bloc cu 16 etaje, din sectorul Centru al Capitalei. Peretele unui balcon a căzut de la etajul 16 al casei de locuit. S-a întâmplat ieri – seara, în jurul orei 22:00. Locatarii spun că piatra s-a desprins din cauza vechimii blocului, iar acum păsesc pragul casei cu frica în sân, de teamă să nu mai cadă ceva de sus.

Această femeie spune că, aseară, în timp ce servea ceai împreună cu soțul său, a auzit un sunet puternic afară. Locatarii susțin că bucata de piatră ar fi putut să cadă din cauza uzurii blocului, dar și că cineva dintre locatari ar fi putut să o arunce intenționat.

Potrivit localnicilor, acesta este primul incident de acest gen de până acum. Nu am reușit să aflăm reacția gestionarului fondului locativ. Nu ne-a răspuns la telefon nici serviciul de presă al Capitalei pentru a afla dacă s-a inițiat sau nu o anchetă în acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram