Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, este acuzat de către fiscul spaniol de evaziune fiscală în valoare de 14,7 milioane de Euro în perioada 2010-2014.

Procuratura din Madrid a depus o plângere împotriva fotbalistului portughez care ar fi profitat de o structură corporativă creată în anul 2010 pentru a ascunde de fiscul spaniol veniturile generate în Spania din drepturile de imagine ale acestuia, scrie Agerpres.

Aceeași soartă a avut-o și fotbalistul Lionel Messi de la FC Barcelona, care pentru fapte similare a fost condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare.

Potrivit BBC, Cristiano Ronaldo a declarat pentru Radio Television Portuguesa că nu îi este frică așa cum nu are nimic de ascuns. Potrivit revistei economice americane Forbes, Ronaldo este cel mai bine plătit sportiv în întreaga lume pentru al doilea an consecutiv, încasând 82,6 milioane de Euro în ultimul an din salarii și contracte publicitare.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!