/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

La Comrat este sărbătorită Ziua Rusiei. Evenimentul va fi însoțit de un concert grandios

13 iunie 2017, ora 11:13

Cu această ocazie, municipiul Comrat a fost vizitat de o delegație condusă de guvernatorul or. Sankt-Petersburg, Gheorghii Poltavchenko. Delegația a participat în cadrul mai multor evenimente oficiale organizate pe parcursul zilei de 11 și 12 iunie. Vizita delegației este preconizată până pe data de 13 iunie.

Sărbătoarea Zilei Rusiei va fi marcată la Comrat prin intermediul unui concert ce va avea loc pe piața centrală a municipiului. Potrivit gagauz.info, la concert vor evolua interpretul Pasha Parfeni, Brio Sonores și DoReDos. Invitații speciali ai evenimentului vor fi finalistul show-ului „Голос на первом”, Metodie Bujor și finalistul „Главная сцена” – Anna Malisheva și artistul Iurii Baltacev.

În anii precedenți, evenimentul a fost sărbătorit în același format, iar pe scenă au evoluat trupe din Rusia cum ar fi formația „Serebro” sau „Laskovîi mai”.

Dacă în Moldova această sărbătoare a fost marcată prin declarațiile unor oficiali și un concert pentru final, la Moscova dar și în alte orașe evenimentele sunt însoțite și de acțiuni de protest împotriva corupției. Acțiunile de protest sunt organizate de către opozantul rus Aleksei Navalinîi și activiștii săi, iar până acum au fost arestate mai multe persoane.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram