Dacă ești tânăr, îți iubești orașul și ai idei inovatoare pentru a-l schimba, atunci nu ezita să iei parte la Școala de Vară „Chișinău Loading” în perioada 24 iulie - 7 august 2017.

Școala de vară este organizată de către Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare din Moldova și își propune să experimenteze împreună cu tinerii soluții inovative de rezolvare a provocărilor cu care ne întâlnim zilnic.

Scopul proiectului este de a promova dezvoltarea durabilă urbană prin intermediul experimentării inovative, unde tinerii vor contribui cu soluții inovative pentru soluționarea anumitor provocări urbane, dezvoltarea prototipurilor pentru servicii noi sau produse și testarea acestora în timp limitat și cu buget restrâns.

Timp de două săptămâni, participanții vor lucra în echipe a câte 10 persoane și vor fi ghidați de către mentorii din cadrul PNUD Moldova. Aceștia vor încerca să rezolve problema subteranelor sumbre din capitală, a trecerilor de pietoni, a clădirilor cu fațade deteriorate, a stațiilor întunecate, a lipsei marcajelor turistice, dar și alte probleme cu care se confruntă capitala noastră. Pentru fiecare prototip va fi alocată o sumă în valoare de 200 de dolari.

Pentru a te înregistra, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere până pe data de 1 iulie. Acest proiect se desfășoară în conformitate cu Obiectivul de Dezvoltare Durabilă, care presupune în sine scopul Nr. 11 – Dezvoltarea sustenabilă a orașelor și comunităților.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!