/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Omagiu adus lui Trump cu ocazia zilei sale de naștere. Un sat din India ar putea să-i poarte numele

missing
14 iunie 2017, ora 14:18

Această inițiativă vine ca un omagiu adus președintelui care astăzi, 14 iunie, își serbează cea de-a 71-a aniversare. Ba mai mult decât atât, în capitala Indiei, activiștii hinduși simpatizanți ai politicilor de dreapta vor celebra aniversarea acestuia cu un tort uriaș și o expoziție de fotografie.

“Vom construi acest sat în nordul statului Haryana, unde toaletele pentru toate locuințele au fost finanțate de Sulabh International. Vom denumi satul după președintele Trump, după ce discutăm această chestiune cu sătenii”, a declarat Bindeshwar Pathak, prin telefon, de la Washington, într-o conversație cu jurnaliștii de la DPA.

Aceste evenimente au loc cu puțin timp înainte de prima întâlnire oficială dintre premierul indian Narendra Modi cu liderul american, la Casa Albă din Washington, spre sfârșitul lunii iunie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram