/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Diaspora va protesta în fața sediului Comisiei de la Veneția împotriva schimbării sistemului electoral

missing
15 iunie 2017, ora 11:54

Acțiunea este organizată în contextul în care Comisia de la Veneția urmează să discute asupra proiectului de lege privind schimbarea sistemului electoral și să ia o decizie în acest sens. „Va fi acolo și delegația Parlamentului Republicii Moldova în frunte cu Adrian Candu. Haideți să arătăm lumii întregi poziția poporului nostru. Vineri dimineața între orele 08.30 – 09.30 la adresa Scuola Grande di San Griovanni Evanghelista San Polo, veniți cu pancarte scrise”.

Captură foto: Facebook

Captură foto: Facebook

Mâine, Comisia de la Veneția urmează să vină cu un aviz referitor la proiectul de lege privind modificarea sistemului electoral actual, în sistem de vot mixt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram