/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Fed Cup 2017: Moldova a obținut o victorie răsunătoare în fața Algeriei

15 iunie 2017, ora 22:17

În primul meci la proba de simplu, jucătoarea noastră de tenis Gabriela Porubin a întâlnit-o pe Lynda Benkaddour. Primul set a fost câștigat de către Gabriela cu scorul de 7:6 (1). În cel de-al doilea set, reprezentanta Algeriei a încercat din răsputeri să o depășească pe sportiva noastră, impunându-se cu scorul de 7:6 (6). Astfel, partida a continuat în cel de-al treilea set, unde Gabriela a obținut o nouă victorie – 6:3. Meciul a durat 2 ore și 51 de minute și s-a încheiat cu scorul de 2:1 în favoarea Moldovei.

În al doilea meci la proba de simplu s-au întâlnit pe terenul de tenis central al ȘSST sportiva noastră Alexandra Perper și Amira Benaissa din Algeria. Jucătoarea noastră de tenis a câștigat ambele seturi – 6:3 6:4, înregistrând încă o victorie pentru Moldova!

Și la proba de dublu selecționata noastră și-a confirmat superioritatea! Alexandra Perper și Vitalia Stamat nu au oferit nici o șansă duetului Amira Benaissa – Fatima Zohra Boukezzi, impunându-se în două seturi cu scorul de 6:0 6:3.

Vineri, 16 iunie, echipa națională a Moldovei va juca trei meciuri hotărâtoare cu reprezentativa Marocului, în urma carora se va decide calificarea în play-off-ul campionatului.

Primul meci începe la 10:00 și va fi jucat pe terenul central al Școlii Sportive Specializate de Tenis! Veniți să susțineți echipa noastră și să urmăriți niște meciuri spectaculoase!

Amintim că, campionatul mondial feminin pe echipe ”Fed Cup by BNP Paribas 2017” este găzduit de către țara noastră pentru a doua oară și se desfășoară pe terenurile de tenis al Școlii Sportive Specializate de Tenis și ale clubului de tenis ”Acvila”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram