Recent, Poliția Capitalei, în urma unui control, a descoperit că un club de karaoke din capitală activează ilegal fără licență și acte de proveniență a produselor. Mai târziu, s-a dovedit că acest local aparține soților Manciu, care și-ar fi scos la vânzare clubul imediat după această inspecție.

Indignați de situația creată, soții Manciu au venit cu replici într-un live făcut pe Facebook, în care au infirmat toate informațiile care au apărut în presă, spunând că toate produsele sunt cumpărate de ei personal sau de către mama Olgăi, iar actele pentru produse sunt nelipsite.

„Lucrul pe care ni-l dorim să îl facem în localul nostru este cel de a presta servicii de calitate, și nu doar pentru a ajunge unul dintre cele mai bune localuri. Noi vrem să aducem calitate oamenilor, publicului și oaspeților care vin la noi să se odihnească. Noi vrem să facem lucruri frumoase, calitative, pentru voi, pentru noi, pentru suflet, pentru că acest loc e un loc de suflet pentru familia noastră, e a doua noastră casă, și chiar am depus multă străduință, putere, multe nopți nedormite pentru a-l vedea în sfârșit deschis. Pentru noi, în primul rând, prestarea serviciilor de calitate, este numărul unu, articol care stă în grila zilei noastre”, a explicat Alexandru Manciu.

Soții spun că inspecția a venit pe neașteptate, în condițiile în care aceștia activează de doar două săptămâni și jumătate. Pe lângă toate acestea, ar fi imposibil să scoată localul spre vânzare la un termen atât de mic de activitate.

„Dimineața noi am găsit anunțul despre vânzare. Noi am sunat, compania dată ne-a zis că nu mai activează de jumătate de an. Noi nu știm cine ei sunt. Ei au venit la a doua săptămână a noastră de activitate. Noi nu am putut să știm că ei vin sau, mai ales, să vindem localul. Ceea ce ține de narghilea, e unica încălcare majoră.  Dar să fim sinceri, toate localurile din Chișinău au narghilea. În foarte puține localuri nu se fumează deloc. M-a durut mult că s-a scris despre antisanitarie, dar vă asigur, bucătăria e foarte curată, ca în farmacie”, au mai zis aceștia.

Soții au mai ținut să puncteze că și poliția a omis multe detalii, motiv pentru care vor lua un avocat pentru a rezolva situația creată.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!