Trei polițiști au fost răniți în cadrul altercațiilor violente de la Piața Centrală

15 iunie 2017, ora 13:13

Cazul a fost documentat de polițiștii care au venit la faţa locului și au stabilit că în urma acestor altercații au fost rănite trei persoane: un polițist al Inspectoratului Național de Patrulare și doi carabinieri. Aceștia au fost atacați violent de vânzătorii ambulanți, cu lăzi și alte obiecte. Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar Poliţia şi Procuratura Capitalei întreprind măsurile necesare pentru elucidarea tuturor circumstanţelor, precum şi identificarea persoanelor agresive. Nu se cunoaște însă dacă au fost răniți și comercianții implicați în incidentul produs în această dimineață.

Momentan, forțele de ordine în colaborare cu reprezentanții altor instituții desfășoară activități de informare a vânzătorilor stradali din preajma Pieții Centrale, despre pericolele comerțului ilicit și necesitatea de conformare cu legislația în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram