/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Fed Cup 2017: Selecționata feminină a Moldovei s-a calificat în play-off-ul campionatului

16 iunie 2017, ora 17:21

Astăzi, 16 iunie 2017 – penultima zi a campionatului, selecționata noastră s-a impus în fața reprezentantivei Marocului cu scorul de 3 la 0.

Prima victorie a zilei a fost înregistrată de către Daniela Ciobanu! La proba de simplu a turneului, jucătoarea noastră de tenis a învins-o în trei seturi cu scorul de 6:2 4:6 6:0 pe reprezentanta Marocului, Ghita Benhadi. Partida a durat 2 h și 3 minute.

Cel de-al doilea meci la simplu a fost jucat de către Alexandra Perper (Moldova) și Rita Atik (Maroc). Sportiva noastră a reușit să treacă de adversara sa doar în 55 de minute. Partida s-a încheiat cu scorul de 6:2 6:1 în favoarea Moldovei.

La proba de dublu, pe terenul central al Școlii Sportive Specializate de Tenis s-au întâlnit perechea noastră Gabriela Porubin – Vitalia Stamat și reprezentantele Marocului, Rita Atik – Lina Qostal! Și de data aceasta, fetele noastre și-au demonstrat capacitățile, impunându-se în partida de trei seturi cu scorul de 6:2 4:6 6:3!

Mâine, 17 iunie, selecționata feminină a Moldovei Fed Cup 2017 va întâlni reprezentativa Ciprului! Meciul de mâine este crucial pentru calificarea noastră în grupa a II-a a competiției internaționale.

Meciul va începe la ora 9:00 și va fi jucat pe terenul central al Școlii Sportive Specializate de Tenis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram