Femeia găsită moartă în Nistru a fost ucisă de un bărbat cu care a făcut cunoștință în aceiași zi

19 iunie 2017, ora 12:55

În cadrul acţiunilor complexe de urmărire penală şi măsurilor speciale de investigaţii, procurorii şi poliţiştii au identificat un evenutal suspect în acest caz – un individ de 42 de ani, originar din raionul Criuleni, anterior judecat în Federeaţia Rusă pentru diverse infracţiuni, inclusiv de două ori pentru omor. Fiind audiat de procurori, bănuitul şi-a recunoscut faptele criminale, declarând cu lux de amănunte circumstanţele săvârşirii crimei.

Potrivit informaţiilor acumulate, victima ar fi făcut cunoştinţă cu bănuitul în aceeaşi zi într-o cafenea din Capitală, unde ar fi servit împreună băuturi alcoolice. Ulterior, aceştia ar fi comandat un taxi cu care s-au deplasat în direcţia or. Vadul lui Vodă, coborând în apropierea unor vile. Între ei s-ar fi iscat un conflict, femeia fiind deposedată de lanţul de la gât, telefonul mobil, cerceii şi inelul din aur, agresată fizic şi sugrumată, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, corpul neînsufleţit al victimei a fost aruncat în râu.

De notat că, în timpul reţinerii individul intenţiona să părăsească teritoriul ţării cu deplasarea în Federaţia Rusă, fiind încătuşat şi escortat în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău pentru 72 de ore, asupra sa au fost depistate şi ridicate articolele din aur ale victimei.

Procurorii i-au înaintat presupusului asasin învinuirea, astăzi urmînd să fie examinat demersul procurorilor privind aplicarea în privinţa acestuia a măsurii preventive – arestul pentru 30 de zile. Bănuitul este cercetat penal pentru omor intenţionat, pentru care legislaţia prevede pînă la 20 de ani închisoare sau detenţiune pe viaţă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram