/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

La Cahul va fi organizat cel mai mare forum economic pentru tineri. Detalii despre eveniment

missing
19 iunie 2017, ora 15:28

În cadrul forumului vei putea să vezi care sunt oportunitățile pentru tineri în inițierea unei afaceri, vei participa la sesiuni motivaționale, vei afla care este experiența celor care deja au inițiat o afacere, vei cunoaște oameni noi și vei avea parte de multe alte informații utile pentru tine.

La eveniment vor fi invitați antreprenori și experți din domeniul de afaceri. La fel, vor fi anunțați și cîștigătorii concursului ,,Concepte de idei de afacere”, organizat de AIESEC Cahul în perioada 22 mai – 11 iunie curent.

Evenimentul va avea loc la restaurantul „Balkan”, cu începere de la ora 09:30. Locurile sunt limitate! Participarea este posibilă doar în baza unei înregistrări. Formularul de înregistrare îl poți găsi aici.

Termenul limită de înregistrare este 24 iunie, ora 23:59.

Proiectul „Educația și motivarea economică a tinerilor din Cahul” este implementat de ,,AIESEC Cahul” în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul și finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram