/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

BAC 2017: Ultima probă de examen a decurs fără încălcări majore

missing
20 iunie 2017, ora 17:53

Amintim că în 14 centre de bacalaureat s-a desfășurat ultima probă de examen din cadrul sesiunii de bază – proba la limba maternă pentru elevii ucraineni, găgăuzi și bulgari. La examen au fost admiși circa 270 de candidați, dintre care 130 au susținut proba la limba şi literatura bulgară, 93 – la limba și literatura găgăuză, iar 51 – la limba şi literatura ucraineană.

Rezultatele tuturor probelor de la examenul de bacalaureat vor fi afișate în centrele de BAC, la 27 iunie. Candidații la bacalaureat vor avea la dispoziție 48 de ore pentru depunerea contestațiilor – în zilele de 27 și 28 iunie. Rezultatele finale, după examinarea contestațiilor, vor fi anunțate la data de 6 iulie.

Tot în aceste zile fiecare candidat își va putea vedea lucrările verificate, accesând adresa www.bac.edu.md cu ajutorul unei parole pe care o vor obține de la instituția de învățământ în care și-au făcut studiile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram