/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Descoperire îngrozitoare în curtea unei case din Căușeni. Aici au fost găsite oseminte de copii

20 iunie 2017, ora 16:51

Cazul a ieșit la iveală după ce o vecină a alertat polițiștii. Sosiți la fața locului, oamenii legii au depistat în curtea femeii oseminte de copil, scrie Canal2.md.

Luată la întrebări de polițiști, tânăra de 32 de ani le-a povestit ca în 2014 după un avort spontan, suportat la trei luni de sarcina, ea a îngropat embrionul în gradina. În 2016, situația s-a repetat. Doar ca atunci, femeia era însărcinată în a luna a cincea. Anume acest caz este investigat de oamenii legii.

Osemintele găsite au fost ridicate și urmează a fi supuse expertizei medico-legale. Rezultatele expertizei vor arata dacă copilul era viu sau nu atunci când a fost pus într-un sac și îngropat. În cazul în care se va dovedi ca pruncul era încă în viață, atunci femeia ar putea fi trasă la răspundere pentru pruncucidere. Ea mai are șase copii. Soțul ei și, respectiv, tatăl copiilor este în străinătate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram