/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Echipa de fotbal Milsami are opt jucători noi. Cine sunt și unde au jucat anterior aceștia?

missing
20 iunie 2017, ora 18:18

– Jardan Vasile, fundaș dreapta, în vârstă de 23 de ani. Ultimul său club a fost Dinamo-Auto din Tiraspol. A mai jucat la Academia Chișinău și Dacia Chișinău. Triplu medaliat cu bronz al Diviziei Naționale, a fost convocat la naționalele Moldovei Under-17, Under-19 si Under-21.

– Platica Sergiu, atacant/mijlocas ofensiv, in varsta de 26 de ani. Se alatura vulturilor rosii din postura de golgheter a echipei Speranta Nisporeni. In editia anterioara a Diviziei Nationale s-a clasat pe locul 3 in TOP-ul golgheterilor, cu 9 reusite. Anterior a jucat la FC Sfantul Gheorghe Suruceni.

– Celeadnic Eugen, mijlocas defensiv, in varsta de 26 de ani. Ultimul sau club a fost Academia Chisinau. A mai jucat la Speranta Crihana Veche, Sfantul Gheorghe Suruceni si FC Tiraspol.

– Craciun Artur, fundas central, in varsta de 18 ani. Vine de la FC Tiraspol, iar anterior a jucat la Zimbru Chisinau, al carui discipol este. Artur este jucator al nationalei Moldovei Under-19.

– Belevschi Alexandru, fundas stanga, in varsta de 22 de ani. Ultimul club – Zimbru Chisinau, al carui discipol este. A mai jucat si la Petrocub Hancesti. Fost jucator al nationalei Moldovei Under-21.

– Rusnac Andrei, mijlocas, in varsta de 20 de ani. Ultimul club – Zimbru Chisinau. Andrei este discipol al CSCT Buiucani, iar in cariera sa a mai evoluat la Dacia-2, Victoria Bardar si Academia. Ex-jucator al nationalei Under-19 a Moldovei.

– Rassulov Vladimir, mijlocas in varsta de 24 de ani. Ultimul sau club a fost Dinamo-Auto din Tiraspol. A mai jucat la Zarea Balti, FC Saxan, Zimbru Chisinau si FC Valetta (Malta) . Cu FC Valetta, Vladimir a cucerit titlul si cupa in Malta. Ex-jucator al nationalei Moldovei Under-21.

– Apostolachi Cristian, portar. Discipol al clubului Sheriff Tiraspol, este un tanar portar de perspectiva, component al lotului Moldovei Under -17.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram