timp liber

Moldovenii îl vor pe Bach în Casele de Cultura. Proiectul „Moldo Crescendo” tot mai aproape de a-și atinge scopul

20 iunie 2017, ora 16:17
Distribuie:

Suma colectată presupune circa 27% din suma țintă de 5.000 de euro, iar aceasta s-a adunat în decursul unei singure săptămâni. Printre persoanele care au donat bani se numără Ambasadorul României în Republica Moldova, Excelența Sa, Daniel Ioniță, care a venit cu un mesaj public în acest sens, Nata Albot, Vlada Ciobanu, Stela Moldovanu și mulți alții.

Totodată, Victoria Nagy Vajda, moldoveanca stabilită în Luxemburg, care a donat pentru ediția de anul trecut „Moldo Crescendo Conace” peste 700 Euro, în acest an este inițiatoarea unei donații colective din partea diasporei – Diaspora Culturală.

Cei care doresc să contribuie ca Bach să fie ascultat în Casele de Cultură din țară, o pot face printr-o donație accesând acest link.

Menționăm că în perioada 21 iulie – 6 august, proiectul „Moldo Crescendo” își propune să organizeze evenimente culturale cu muzică clasică gratuite în 9 Case de Cultură din țară.

Foto: Moldo Crescendo

Foto: Moldo Crescendo

Proiectul „Moldo Crescend a fost fondat de tineri muzicieni din Moldova cu studii la Universitățile de Muzică din Elveția, Belgia, România, Italia, Marea Britanie, Finlanda, Germania și Rusia. În anul 2016, Moldo Crescendo a evoluat pentru prima oară în afara capitalei, la Castelul Mimi din Bulboaca și conacul Ciolak-Malski din Bahmut, „Moldo Crescendo Conace”, la fel, a fost finanțat prin crowdfunding, în proporție de 30%.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram