/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

BAC 2017: Persoana care a publicat probele de examen la Limba Străină a fost identificată

missing
21 iunie 2017, ora 11:46

Ca urmare a investigațiilor făcute, a fost identificat administratorul grupei rețelei de socializare, ok.ru, un tânăr de 22 de ani, originar din raionul Căușeni, care și-a recunoscut integral vina.

Tânărul s-a ales cu un proces verbal cu privire la contravenție, expediat instanței de judecată pentru adoptarea unei decizii legale. Acesta riscă amendă de până la 4.500 lei.

De asemenea, a fost expediată o solicitare către administratorii rețelei de socializare ok.ru, pentru a fi blocate profilurile.

Menționăm, lucrările care au apărut pe Internet s-au dovedit a fi falsuri. Nu există indicii care ar demonstra fraudarea examenelor sau divulgarea/publicarea de informații cu privire la item-urile sau subiectele rezolvate pentru probele de examen.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram