/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dodon a mers la un bal de absolvire din Comrat. A făcut selfie cu elevii și a înmânat diplome de merit.

missing
21 iunie 2017, ora 09:51

„Astăzi, am avut deosebita plăcere să particip în Găgăuzia la Balul absolvenților – ceremonie festivă, organizată cu prilejul finalizării studiilor, care s-a desfășurat în Piața Victoriei din orașul Comrat.

Am felicitat peste 400 de elevi cu prilejul finalizării ciclului liceal de studii și am înmînat Diplome de merit din partea Președintelui țării, absolvenților care s-au remarcat pe parcursul procesului educațional și au înregistrat rezultate bune. De asemenea, am mulțumit întregului colectiv de profesori pentru munca și efortul depus în educarea multor generații de copii”, a scris acesta într-o postare pe Facebook.

În cadrul aceluiași eveniment, Dodon a mai anunțat că la începutul lunii iulie, un grup de elevi format din cei mai buni absolvenți din fiecare raion al țării, inclusiv Transnistria și Găgăuzia, vor primi o invitație la Președinția Republicii Moldova pentru un dialog și schimb de opinii despre problemele cu care se confruntă tineri.

„În cadrul evenimentului am anunțat că un grup dintre cei mai buni absolvenți din fiecare raion al țării, inclusiv din Transnistria și Găgăuzia, vor primi invitația de a vizita, la începutul lunii iulie, curent Președinția Republicii Moldova pentru a avea un dialog și schimb de opinii despre problemele cu care se confruntă tinerii, despre proiectele şi programele naţionale care necesită a fi elaborate în domeniul tineretului, dar şi despre cum vede tânără generaţie dezvoltarea de mai departe a ţării noastre. Sînt convins că va fi o discuţie constructivă şi interesantă. Cred că astfel de întâlniri vor deveni o tradiție frumoasă”, a mai adăugat acesta.

Foto: Facebook.com/Igor Dodon

Foto: Facebook.com/Igor Dodon

Foto: Facebook.com/Igor Dodon

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram