Hospice Angelus Moldova organizează un tur cu bicicleta intitulat „Foc la ghete pe biciclete” în data de 22 iulie curent, cu începere de la orele 9.00. Evenimentul este caritabil și își dă startul din Chișinău (Metro 1, Rîșcani), destinația finală fiind s. Isacova, Orhei. Traseul parcurs este or.Chișinău - s.Gornoe - s.Peresecina - s.Isacova. Distanța tur-retur este de 94 km, iar coloana va fi securizată de poliție și asigurată cu o ambulanță. 

Vor fi două stop-uri în distanța pînă la Isacova și unul la întoarcere. La opriri toți bicicliștii vor fi asigurați cu apă, fructe uscate și ciocolată. Destinația finală a traseului este Centrul Pediatric de Îngrijiri Paliative „Casa Angelus” situat în s. Isacova, Orhei. Echipa Hospice Angelus îi va întilni pe participanți cu un miniconcert în aer liber dar și cu o tombolă cu premii garantate.

„Foc la ghete pe biciclete” – este evenimentul la care se pot înscrie toți cicliștii profesioniști și/sau amatori. Persoanele care vor să participe la acest tur trebuie să facă o donație de 500 de lei. Participanții pot aduna această sumă de la susținători pentru a se înregistra în tur și pot veni cu donații colective. Participantul care va reuși să colecteze și să doneze cît mai multe fonduri în susținerea cauzei Hospice Angelus Moldova va primi Cupa de Onoare Hospice Angelus Moldova și va fi invitat la toate evenimentele organizate de fundație, numele lui figurând în lista susținătorilor de onoare.

Scopul acestui eveniment este de a colecta fonduri pentru a asigura continuitatea prestării serviciilor de îngrijiri paliative de înaltă calitate dar și de a sensibiliza oamenii cu privire la importanța și necesitatea îngrijirilor paliative.

Fundația Filantropică Medico-Socială „Angelus Moldova”, cu numele scurt HOSPICE Angelus, este primul centru de Îngrijiri Paliative din mun. Chișinău și cel mai mare prestator de servicii medico-sociale pentru pacienții cu boli incurabile, progresive și avansate cu prognostic limitat de viață, sub 12 luni, din Republica Moldova.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!