/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, vizita lui Putin și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

O tânără de 20 de ani a tamponat mortal un bărbat. Victima traversa carosabilul neregulamentar

missing
21 iunie 2017, ora 10:04

În urma cercetărilor preliminare s-a constatat că, un automobil de model Toyota, condus de o locuitoare a raionului Ialoveni, în vârstă de 20 ani, a tamponat un bărbat în timp ce traversa drumul neregulamentar. Din cauza leziunilor corporale grave provocate, bărbatul a decedat la faţa locului, care s-a dovedit a fi în vârstă de 65 ani, domiciliat în Capitală. Astfel s-a iniţat o cauză penală, în cadrul căreia vor fi documentate circumstanţele exacte în care s-a produs impactul. Dacă vinovăţia şoferiţei va fi demonstrată în instanţa de judecată, atunci ea riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până al 7 ani.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, s-au produs 3 accidente rutiere soldate cu 2 persoane traumatizate şi respectiv o persoană decedată.

Iar angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au intervenit la documentarea a 52 accidente soldate doar cu pagube materiale. Din numărul total înregistrat, 18 şoferi au fost deja sancţionaţi cu amenzi în mărime de la 900 lei până la 1 500 lei şi puncte de penalizare aplicate – 90. Totodată, în trei cazuri de producere a accidentelor rutiere, şoferii au părăsit locul, faptă ce se sancţionează cu privarea dreptului de a conduce pe un termen de la 2 ani pân la 3 ani.

Poliţia Capitalei solicită participanţilor traficului rutier, să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram