/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Se caută părinții fetiței din imagine! Are doi ani și a fost găsită în preajma Pieţii Centrale

21 iunie 2017, ora 09:55

În urma discuţiilor poliţiştii n-au putut stabili cine-s părinţii biologici sau domiciliul ei, întrucât ar avea deficienţe în vorbire. În acest context, poliţiştii au decis plasarea ei la Centrul municipal de plasament şi reabilitare a copiilor de vârstă fragedă, până la stabilirea circumstanţelor şi identificării ei.

Totodată, Poliţia Capitalei solicită oamenilor, să comunice informaţiile deţinute despre fetiţă, în vederea reîntoarcerii în familia biologică sau în grija rudelor.

Cetăţenii pot prezenta informaţiile la numerele de telefon: 0 (22) 27-01-84 / 27-22-57 sau 0795 166 51.

Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău solicită părinţilor, să-şi supravegheze copiii permanent, întrucât pot fi supuşi riscului victimizării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram