/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu pentru încă 25 de zile: „Nu am comis fapte ilegale”

missing
22 iunie 2017, ora 14:15

„Vreau să aduc la cunoștință că în conformitate cu hotărârile judecătorești emise până acum, nu am dreptul să comunic. Pot să vă spun doar câteva lucruri. Nu am făcut nici un fel de trafic de influență. Nu am făcut altceva decât să îmi îndeplinesc atribuțiile de serviciu. Conștiința mea este curată și sper să pot convinge și instanța de judecată cu privire la acest lucru. Faptul că s-au făcut declarații în ceea ce mă privește, ele nu au nici o relevanță. Vom încerca să obținem în continuare eliberarea mea, pentru că nu sunt motive ca să rămân în arest. Nu am comis fapte ilegale”, a menționat Dorin Chirtoacă după încheierea ședinței de judecată.

Dorin Chirtoacă a fost reţinut de procurorii Anticorupţie şi CNA în seara zilei de 25 mai, în cadrul dosarului parcărilor cu plată. Organul de urmărire penală a constatat că primarul i-ar fi dat indicaţii adjunctului său, Nistor Grozavu, să semneze contractul cu firma EME Parkleitsystem GmbH fără avizul Consiliului Municipal Chișinău. Primarul Dorin Chirtoacă este acuzat de procurori de trafic de influență, iar dacă va fi găsit vinovat acesta riscă închisoare de la 3 la 7 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram